Mand

page title img

OVER

Pizzeria Altamira

Nuttige informatie

Altamira sinds 1995


store store store

Italiaanse keuken Altamira

Op dat moment werd de kleine artisanale pizzeria discreet geplaatst ten dienste van de liefhebbers van de Italiaanse keuken.

Vandaag heeft de kleine bedrijven gegroeid en de productie ontwikkeld, met behoud van de traditionele antieke recepten voor het gemak van de klant.

Sterker nog, het huis maakt alleen gebruik van verse producten geleverd dagelijks, nog steeds met de hand bewerkt, in de strengste hygiënevoorschriften.

De pizza's die een brede keuze van beleg aanbieden zijn steen gebakken bij 330 ° en vervolgens zorgvuldig worden gesneden en geserveerd krokante.

Gratis Verzending

Altamira menu (op de site) biedt een veelheid aan gastronomische overeenkomsten. De klant heeft een ruime keuze aan gerechten om een volledige maaltijd samen te stellen, hetzij met het gezin of de werkplek eenvoudig te bestellen en Altamira tankt bij de balie of u boekt thuis, naar aanleiding van uw gemak.
Wetende dat uw tijd waardevol is voor u, is onze pizzeria vastbesloten om u te bevrijden, gratis, zo snel mogelijk. Alle gerechten worden bereid zorgvuldig verpakt en beschermd in thermische dozen.
Voel je vrij om onze diensten te gebruiken! Waar ALTAMIRA geeft een pizza manie sets in!
Trakteer uzelf, goede eetlust. blind